Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi la furat de ţeavă

ro

15 Sep, 2012 16:31 1166 Marime text

Sâmbătă, 15 septembrie a.c., ora 07.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în apropierea staţiei de pompare a apei, de la Cuza-Vodă, a surprins trei bărbaţi care scoteau dintr-un şanţ opt bucăţi de conductă metalică de aproape un metru grosime.

În urma primelor verificări de la faţa locului, jandarmii au stabilit că bucăţile metalice de conductă, aflate la circa 100 de metri de staţia de pompare, provin de la sistemul de irigaţii al S.C. Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) S.A., fiind deja tăiate în cupoane de 170-200 de centimetri lungime. Persoanele depistate la faţa locului, domiciliate în Cuza Vodă, aveau asupra lor un târnăcop. Eugen C., de 31 de ani, Cătălin C., de 28 de ani şi Marian E., în vârstă de 20 de ani nu şi-au putut justifica prezenţa în plin câmp şi în vecinătatea staţiei de pompare.

La încheierea verificărilor, cupoanele de conductă, în lungime totală de aproape 15 metri, au fost predate paznicului staţiei de pompare, iar pe numele persoanelor surprinse la faţa locului au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru comiterea faptei de furt. Documentele vor fi înaintate procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii