Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Murgeanu Mazăre nici nu ştie unde se află ADR-ul

ro

09 Nov, 2011 20:18 1102 Marime text
Proiectele pentru atragerea de fonduri europene sunt complexe şi este nevoie de timp pentru a fi analizate, a afirmat Răzvan Murgeanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
"Radu Mazăre a depus mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene în septembrie. Este nevoie de timp pentru a fi analizate, nu pot fi aprobate peste noapte", a declarat oficialul.

Reacţia este un răspuns la afirmaţia edilului Constanţei, potrivit căreia ministrul Elena Udrea ar întârzia semnarea proiectelor din fonduri europene ale Zonei Metropolitane Constanţa.

Potrivit lui Murgeanu, cea mai mare parte a proiectelor sunt depuse la Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Est, aflată în subordinea Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR).

"Domnul Mazăre face parte din CDR. Cred însă că dânsul nici nu ştie unde se află ADR-ul. Singura explicaţie pentru afirmaţia dânsului este, cel mai probabil, războiul său personal cu doamna Udrea", a declarat Murgeanu.
Potrivit oficialului, un argument clar împotriva afirmaţiei primarului Constanţei este aprobarea, în regim de urgenţă, a unui proiect din fonduri europene chiar în vara acestui an. De la depunerea acestui proiect până la semnarea lui au trecut doar trei săptămâni. În plus, Murgeanu aminteşte şi despre ajutorul dat de minister în 2010, când a fost refăcut proiectul pentru Polul de Creştere Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii