Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Rapid - Farul Constanța 1-2 „Am făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat“

ro

15 Mar, 2024 23:28 1841 Marime text


Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, a debutat cu dreptul în turneul play-off, câștigând cu 2-1 meciul din deplasare cu Rapid București, formație care era în mare formă înaintea acestei partide.

La final, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a subliniat valoarea evoluției elevilor săi, dar și a rezultatului.

Știam că întâlnim cea mai în formă echipă, care joacă foarte bine și e redutabilă pe atac rapid. Ne-am apărat foarte bine, băieții au făcut un efort incredibil defensiv, iar ofensiv am știut să construim, am făcut ce trebuia. E geu să câștigi în Giulești, felicitările mele tuturor, unii au excelat. Am făcut un meci foarte bun, în condițiile în care Rapid e o echipă puternică, în formă, iute. Și-au creat multe ocazii, dar fundașii și mijlocașii noștri au jucat fenomenal.

Ne-a trecut presiunea, s-a văzut, pentru că anul trecut am făcut un lucru mare, incredibil și am avut o presiune în aceste luni tot timpul. Acum, fără a mai avea presiune, am revenit la origini și am început să dăm spațiu celor tineri și o vom face și în continuare. Avem copii talentați, o academie bună și trebuie să-i folosim, pentru că așa îi putem evalua.

Am făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat, așa am câștigat și la Craiova. Avem o experiență, anul trecut am făcut și noi ceva. De abia a început play-off-ul, vom vedea ce va fi. Dacă vom continua să câștigăm, bineînțeles că avem speranțe la cupele europene. Ne trebuie victorii și vom juca la victorie mereu. Trebuie să avem răbdare.

Louis Munteanu trebuie să se gândească la ce avem noi de făcut, să joace bine, să se refacă, pentru că a stat patru zile. Aleargă foarte mult, ca atacant face un efort incredibil. Îl cunoaștem, îi place golul, îl vede, știe jocul, dar mai are multe de învățat, pentru că e încă tânăr. Cojocaru e talentat, însă nu a avut continuitate în a se antrena foarte bine, în a progresa, nici la academie nu a avut, a spus Hagi, la Digi Sport.

 
În continuare, campionatul se va întrerupe, pentru meciurile echipei naționale cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie), iar săptămâna viitoare Farul va susține două meciuri amicale, miercuri și vineri.

Vom avea două meciuri săptămâna viitoare, pentru că avem mulți jucători tineri, trebuie să-i pregătim și să-i vedem pe toți, a mai precizat Gheorghe Hagi.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


LIVE TEXT. Superliga 2023/2024
Farul Constanța, victorie uriașă cu Rapid în deplasare, la debutul în play-off. Louis Munteanu, dublă de senzație!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii