Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motociclist mort, la 16 ani Accident rutier grav pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

20 Sep, 2011 01:04 12301 Marime text
tzacala.jpgSalvatorii de la SMURD Constanţa au fost solicitaţi să intervină la pentru o descarcerare provocată ca urmare a unui accident rutier grav. Evenimentul are loc la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Câmpinei.Din primele informaţii se pare că un motociclist de numai 16 ani a murit după ce a intrat într-un autoturism.

UPDATE

Potrivit martorilor, accidentul a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona noului Pod, iar motociclistul mergea spre Bila. Un Logan condus de Gigel Trifu, de 45 de ani, din Constanţa, a făcut stânga în faţa motociclistului pe linia dublă continuă.

Aceeaşi martori mai spun că motociclistul a murit pe loc şi în urma impactului autoturismul a fost răsturnat pe o parte.În autoturism se mai afla şi un copil de nouă ani, Gabriel Mironel T., de 9 ani, care a ajuns la spital în stare gravă.

tzacala_2.jpgMotocicleta, o Yamaha R6, era făcută praf.

Potrivit informaţiilor apărute pe mai multe forumuri, tânărul motociclist este Claudiu Marin Alexandru, de 16 ani, fotbalist, cunoscut şi sub porecla de Tzacla.

Prietenii au postat şi un filmcare poate fi vizionat pe http://www.youtube.com/watch?v=SNVYzPtO490

Sursa foto: Youtube.com

Din câte se pare, tânărul ar fi trebuit să deţină subcategoria de permis A1, ceea ce, din câte se pare, Claudiu Marin Alexandru nu avea. Mai mult decât atât, motocicleta în cauză este destinată celor care deţin categoria de permis A.

Trupul tânărului a fost depus la morga Cimitirului Central.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandru 22 Sep, 2011 21:49 Dumnezeu sa-l ierte! La fel ca si la turisme sunt multi motociclisti ce nu au cazut niciodata. Totul tine de temperamentul celui ce conduce. Nici nu ai cum sa vezi 300kg ce se deplaseaza cu 120km/h in oras. Nu cred ca la 50-80km/h reusesti sa rastorni si sa rupi un logan. Sa ii fie tarana usoara
  • catalin 21 Sep, 2011 12:10 Dumnezeu sa-l ierte! In majoritatea cazurilor de accidente de motor vinovati sunt conducatorii auto pentru ca nu se asigura. Este simplu spun nu l-am vazut. Dar sa asigurat bine? De azuzit aude bine. Majoritatea motociclistilor modifica tobele si le fac foarte galagioase tocmai pentru a fii auziti si vazuti in trafic.
  • izabela 20 Sep, 2011 18:44 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa vegheze la familia lui , sa-i intareasca ca sa poata depasi o asa durere! Eu mi-am pierdut fratele la 23 ani intr-un accident similar , era pe motocicleta Kawasaki pe str. Eliberarii iar durerea, dupa 4 ani de la accident, e la fel de puternica . Cand am vazut imaginea si filmul postat am retrait durerea care acum 4 ani ne-au curmat viata la toti. De atunci nu mai suntem noi !Durerea de a pierde un copil in familie nu are limite, in rest numic nu mai conteaza! Lumina pentru ingeri!
  • marius62 20 Sep, 2011 07:07 Dumnezeu sa-l ierte! Insa moral as intreba politistii care au in responsabilitate aceasta zona, de cand stiu despre cursele acestuia si nu numai??!! Este mai lejer sa stai intr-un bar la o cafea, o atentie si sunt multe de spus......