Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Turismului organizează ședință operativă în urma cazului Omnia Turism

ro

20 Oct, 2017 19:27 2104 Marime text


Ministerul Turismului organizează în data de 21 octombrie 2017, ora 09:30, o ședință operativă în vederea identificării soluțiilor pentru prevenirea și evitarea situațiilor similare cu cea generată de agenția Omnia Turism.        

La ședința condusă de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, au fost invitați să participe președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și președintele Agenției Naționale de Admnistrare Fiscală. Din cadrul Ministerului Turismului vor fi prezenți de asemenea secretarul de stat, Gheorghe Bogdan Tomoiagă, secretarul general al instituției, Alexandra Cerasela Pană, și directorul Direcției Control, George Bogdan Borună.

În cadrul ședinței operative, vor avea loc discuții tehnice atât cu privire la instrumentele de garantare a pachetelor de servicii turistice, cât și la o serie de măsuri în domeniul turismului menite să contribuie la protecția turiștilor și a operatorilor economici din industrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii