Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul de Interne i-a oferit lui Smiley un buletin simbolic

ro

02 Feb, 2016 21:06 6019 Marime text
 
Smiley a primit astăzi buletinul pierdut! Evident este vorba despre un act simbolic pe care l-a primit din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat campaniei adresate celor care și-au pierdut actul de identitate.
 
„Am din nou buletin! MAI îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii! Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului, peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca Smiley, fă-ți buletin! Vei putea, astfel, să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a MAI dar și pe cea a lui Smiley.
 


Pe buletinul simbolic la secțiunea CNP este specificat, în locul codului numeric personal, cuvântul „Oarecare”, la „Nume” - Smiley și „Prenume”-  „Omul”.
 
La „Cetățenie”, pe acest act este menționat „Fii tu România”, locul de naștere este „Acasă”, iar Domiciliul este „Plec pe Marte”.
 

 
Sursa foto: Facebook - Smiley
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii