Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interpretul Aurelian Preda va fi adus azi la Dervent. Slujba va fi oficiată de ÎPS Teodosie. Tainicul mesaj al monahului Efrem Bandarică

ro

01 Oct, 2016 07:33 14323 Marime text

Duminică, 2 octombrie, în jurul prânzului, după Sfânta Liturghie, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, va oficia slujba de înhumare a interpretului de muzică populară Aurelian Ion Preda.
 
Acesta va fi înmormântat la mănăstirea Dervent, conform propriei dorințe, fiind fiu duhovnicesc al mănăstirii.

Trupul neînsuflețit va fi adus și depus în biserica mănăstirii astăzi, 1 octombrie, în jurul orei 16.00.
 
Mesajul monahului Efrem Bandarică de la Mănăstirea Dervent
 
Ieri, călugărul Efrem Bandarică, de la Mănăstirea dervent a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj impresionant din care, așa cum spune, chiar semnatarul rândurilor mulți nu vor înțelege nimic din aceste taine:

”Încă aștept sa mă suni, sa îmi scrii iubite frate! În fiecare seară ori dimineață aveai cuvintele tale înțelepte cu care mă îmbărbatai pentru o nouă zi. Am învățat foarte multe lucruri bune de la tine. Acum, când Bunul Dumnezeu a hotărât sa te întâlnești cu El, cu multe lacrimi de despărțire Îți spun SĂRUT MÂNA FRĂȚIOR DRAG ȘI SCUMP! PRIVIREA TA DE LA ULTIMA ÎNTÂLNIRE MĂ URMĂREȘTE LA TOT PASUL. În fața suferinței tale, în fața chinurilor tale mereu îmi plec capul! Îți doresc un drum frumos către Rai. Mă vei veghea de acolo de Sus și voi încerca să fac tot ce ți-am promis. Te iubesc frățiorul meu! Mulți nu vor înțelege nimic din aceste Taine”. 

 
Reamintim că, interpretul de muzică populară, Aurelian Ion Preda, fiu duhovnicesc al mănăstirii Dervent a murit marți 27 septembrie, într-o clinică din Austria.

El suferea de mai multă vreme de o boală incurabilă.

Sursa foto: Facebook/parintele.efrem
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii