Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani de la moartea lui Aurelian Preda. Ce mesaj poate fi citit la mormântul artistului de la Mănăstirea Dervent (galerie foto+video)

ro

15 Oct, 2019 00:00 4887 Marime text
Pe 27 septembrie 2016, interpretul de muzică populară Aurelian Preda se stingea la vârsta de 47 de ani. Lupta cu boala a luat sfârşit după ani întregi în care artistul a încercat să învingă cancerul.  Aurelian Preda a fost înmormântat la Mânăstirea Călugărilor din Dervent. La finele lui septembrie, în acest an, a avut loc parastasul de 3 ani, unde cei apropiaţi şi-au adus aminte de cum era artistul în viaţă.
 
Un mesaj a fost aşezat în locul unde îşi doarme somnul veşnic interpretul de muzică populară. Prin anunţ, cei care vin sunt rugaţi să nu lase lumânări aprinse pe mormânt. „Pentru păstrarea curăţeniei, interzis aprinderea lumânărilor pe mormânt”, este mesajul lipit de crucea de pe locul de veci.
 
Aurelian Preda s-a născut în 2 februarie 1970 şi a murit în seara zilei de 27 septembrie 2016 la o clinică din Viena unde făcea un tratament de mai mult timp.
 
Citeşte şi:
 
Au trecut trei ani. Parastas la Mănăstirea Dervent. Slujbă de pomenire pentru un celebru interpret de muzică populară

Aurelian Preda, interpretul de muzică populară, a murit. Va fi înmormântat la Mănăstirea Dervent (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii