Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parastas la Mănăstirea Dervent. Doi ani de la moartea unui celebru interpret de muzică populară. Despre cine este vorba

ro

23 Sep, 2018 07:23 2980 Marime text
„Dragi prieteni şi artişti, sâmbăta, 22 septembrie 2018, va avea loc pomenirea de doi ani a îngeraşului meu, tatălui meu Aurelian Preda, la Mănăstirea Dervent începand cu ora 11:00. Atât IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului cât şi Părintele Stareţ Andrei, cărora le mulţumim, vor oficia slujba de pomenire. Vă aştept să ne rugăm împreună pentru sufletul tatălui meu drag! Dumnezeu să te odihnească în pace, tati meu”, anunţa acum două zile, pe pagina sa de Facebook, fiica marelui interpret de muzică populară, Anamaria Rosa Preda.

Au răspuns invitaţiei artişti, prieteni, dar şi oameni obişnuiţi, care s-au rugat pentru sufletul celui ce a fost Aurelian Preda.

Reamintim că interpretul de muzică populară Aurelian Preda a murit la doar 47 de ani, pe data de 27 septembrie 2016, într-o clinică privată din Austria, dupa ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală incurabilă.
 
Aurelian Preda  a fost înmormântat la Mânăstirea Dervent din judeţul Constanţa.

„Avea o legătură duhovnicească cu Mănăstirea Dervent. A fost foarte apropiat mănâstirii şi a dorit să fie înmormântat acolo. Fiind un fiu duhovnicesc, a fost posibilă dorinţa sa”, spunea, pentru ZIUA de Constanţa, la vremea respectivă, preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii