Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instanta a decis Ana Birchall nu este protagonista filmuletului controversat postat pe internet de jurnalistul Iosif Buble in urma cu aproape 3 ani

ro

29 Mar, 2011 18:09 2130 Marime text
Instanta i-a dat marti castig de cauza Anei Birchall, politician PSD, in procesul pe care aceasta i l-a intentat lui Iosif Buble, anunta Birchall pe blogul personal. In toamna anului 2008, in timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor parlamentare (desfasurate in premiera pe baza votului uninominal), Iosif Buble a postat pe internet un filmulet despre care sustinea ca i-ar surprinde, in ipostaze compromitatoare, pe o importanta politiciana PSD si pe un lider al aceluiasi partid. Mai mult, Iosif Buble a sugerat ca Ana Birchall ar fi fost protagonista acelor imagini.

Marti, instanta a decis ca Iosif Buble este obligat sa publice publice hotararea judecatoreasca in 3 ziare de larga circulatie, sa inlature articolele si comentariile defaimatoare la adresa Anei Birchall si a familiei sale si sa inlature filmuletul de pe internet. De asemenea, Iosif Buble a fost condamnat la plata a 70.000 euro cu titul de daune morale, plus cheltuielile de judecata.

Sursa:hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii