Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imigrant afgan, descoperit ascuns sub un camion la Negru Vodă

ro

27 Sep, 2016 12:42 1629 Marime text
Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit ieri seară, în jurul orei 19:30, un bărbat de cetățenie afgană, care voia să intre ilegal în România, ascuns sub remorca unui autocamion încărcat cu calorifere.
 
S-a întâmplat la punctul de trecere a frontierei de la Negru Vodă. La volanul camionului care se pregătea să intre pe teritoriul României se afla un tânăr de 35 de ani, cetățean moldovean.
 
La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit un bărbat ascuns sub platforma remorcii autocamiomului, pe roata de rezervă.
 
„În cadrul primelor cercetări, șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre prezența persoanei descoperite de către polițiștii de frontieră, iar bărbatul ascuns a declarat că este cetăţeanul afgan Almas Z. și că nu deține documente de identitate“, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.
 
 
În baza acordului româno – bulgar, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii