Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Constantinescu îi cere primarului Decebal Făgădău să reabiliteze locurile de joacă din oraş (galerie foto + document)

ro

12 Sep, 2017 12:10 3383 Marime text

Comisarul Şef Adjunct, Horia Constantinescu cere primarului Decebal Făgădău să reabiliteze locurile de joacă din oraş, care se află într-o stare deplorabilă.

Ca urmare a solicitării din partea Preşedintelui Uniunii Salvaţi România, referitoare la starea necorespunzătoare a spaţiilor de joacă administrate de Primăria Constanţa, în conformitate cu dispoziţiile Anexei Hotărârii Consiliului Local nr. 253/05.03.2012-Regulament de funcţionare pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Constanţa, se află la punctul 7. Direcţia Servicii Publice (DSP) ce are în subordinea sa Servicii Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecţie şi Deratizare. Serviciul dotări Urbane are ca şi atribuţii „Gestionarea în scopul menţinerii în deplină stare de funcţionare, amplasării, amenajării şi întreţinerii următoarelor dotări urbane din Municipiul Constanţa şi Staţiunea Mamaia: locurile de joacă pentru copii, terenurile sportive, zonele de agrement;”.

ANPC Bucureşti a trimis o sesizare de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa către Primăria municipiului Constanţa, în care se semnalează „starea necorespunzătoare a spaţiilor de joacă administrate de Primăria Constanţa”.
 
Primăria municipiului Constanţa urma să reabilitaze spaţiile de joacă începând din această vară. Primăria a alocat suma de 10.464.000 lei pentru modernizarea a 63 de spaţii de joacă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii