Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescenți surprinși în timp ce vandalizau un loc de joacă din Constanța! (FOTO)

ro

12 Mar, 2024 13:54 619 Marime text


La scurt timp după ce au fost date în folosință ultimele 10 locuri de joacă reamenajate în municipiul Constanța, au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. La toate acestea se adaugă și faptul că spațiile nou amenajate sunt murdărite cu graffiti și transformate zi de zi în coșuri de gunoi.
 
Ultimele distrugeri au fost produse la locul de joacă de pe strada Lujerului, unde 2 adolescenți au smuls „pălăria“ ansamblului de jocuri. Vestea bună este că tinerii au fost surprinși de camerele de supraveghere, au fost identificați și sancționați conform HCLM 297/2021. Adolescenții exuberanți trebuie țină cont de faptul că astfel de fapte sunt sancționate conform actului normativ cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 lei, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.
 

Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații. Tocmai pentru că vorbim despre banii publici ai Constanței, Primăria a început demersurile pentru recuperarea preudiciului.
 
Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public, iar atunci când constată încălcări legislative care ne afectează pe toți să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205 - dispecerat sau 0341/922, a mai punctat sursa citată. 

 

foto: Primăria Constanța  


Citește și:

Știri ConstanțaNoi locuri noi de joacă moderne pentru copii din Constanța. Iată unde sunt situate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii