Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Vor fi reabilitate alte zece locuri de joacă la Constanța!

ro

12 Dec, 2023 09:10 791 Marime text
foto : Primăria Constanța
Echipele contractate de Primăria Constanța lucrează în permanență pentru finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor de reamenajare a 10 locuri de joacă.

Este vorba despre spațiile destinate celor mici de pe Strada Arcului/ strada Progresului bl. D1, Strada Arcului/Strada Liliacului (b-dul Aurel Vlaicu bl. D1), Strada Progresului nr. 7, B-dul I.C. Brătianu bl. PAV 6, Parc Doraly, Parc Poarta 6, Strada Solidarității/strada Prieteniei bl. H1, B-dul 1 Mai bl. H18, Aleea Alexandru Gherghel bl. DE 22/DR 13, Zona de agrement strada Brizei.

În toate spațiile au fost montate deja elementele de joacă și la unele dintre ele a fost turnat deja și covorul de cauciuc, care este foarte important pentru siguranța celor mici. Totodată, fiecare loc de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi.

Trebuie să precizăm că locurile de joacă ce au fost finalizate sunt în curs de recepționare, motiv pentru care nu pot fi date încă în folosință. Calitatea lucrărilor trebuie verificată și dacă se constată nereguli acestea trebuie remediate. Tocmai din acest motiv ele nu pot fi deschise încă.

Totodată, facem apel la constănțeni să nu distrugă gardurile de protecție pentru a pătrunde în locurile de joacă până când acestea nu sunt finalizate. Cei care aleg să să comporte în acest fel riscă amenzi usturătoare, dar și să se accidenteze.

Vă rugăm ca în cazul în care constatați acte de vandalism să nu asistați impasibili la aceste fapte antisociale și să sesizați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța, transmite Primăria Constanța. Citește și:
 

Un copac a căzut peste un loc de joacă, în centrul Constanței (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii