Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Patru noi locuri de joacă date în folosință! În ce zone sunt amplasate (GALERIE FOTO)

ro

08 Aug, 2023 14:52 1768 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Din această săptămână, copiii constănțenilor au la dispoziție patru locuri noi de joacă moderne.
 
Din această săptămână, copiii constănțenilor au la dispoziție patru locuri noi de joacă moderne. Spațiile destinate celor mici de pe aleea Egretei bl AV10; aleea Bravilor bl H1; strada Cișmelei și strada Dionisie cel Mic bl 56-58 au fost refăcute de la zero. Acolo unde a fost cazul, a fost construit un zid de sprijin pentru siguranța celor mici, a fost pus pat de nisip și piatră, iar la final a fost turnat un covor de cauciuc antitraumă, multistrat. Acesta este un sistem permeabil, care nu creează praf și care este creat pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Elementele de joacă sunt noi și variate, realizate la standarde europene şi respectă toate normele de siguranţă şi protecţie pentru ca cei mici să se poată juca în voie. Totodată, fiecare loc de joacă este dotat cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi.
 
În paralel, se lucrează la amenajarea a încă zece locuri de joacă, iar alte 35 se află în diferite etape de proiectare.
 

„Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate. Doar de noi depinde să nu distrugem ceea ce abia s-a făcut și să păstrăm în cele mai bune condiții aceste locuri special create pentru noi și copiii noștri”, a încheiat sursa citată.

 
 
Citește și:
Primăria Constanța: Comerțul ambulant neautorizat, amendat de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii