Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța promite noi locuri de joacă pentru copii. Care ar fi zonele

ro

04 Oct, 2023 15:15 1029 Marime text

 
  • Reamenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța
  • În momentul de față, sunt în curs de reamenajare 10 locuri de joacă

Reprezentanții Primăriei Constanța declară că „reamenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța”.

Fie că vorbim despre spații mici care se află între blocuri sau despre altele mai mari, Primăria Municipiului Constanța se angajează 
ca în fiecare cartier să existe locuri de joacă, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță.

„În momentul de față, sunt în curs de reamenajare 10 locuri de joacă, iar la două dintre ele astăzi au fost aduse și se montează elementele de joacă. Mai exact, vorbim despre spațiul din zona de agrement de pe strada Brizei și din parcul din cartierul Poarta 6”, precizează Primăria Constanța.


În paralel, celelalte opt locuri sunt în diferite stadii de execuție. Se lucrează la infrastructură pe strada Arcului, strada Progresului, bl. D1, strada Arcului, strada Liliacului (b-dul Aurel Vlaicu bl. D1), strada Progresului nr. 7, bulevrdul I.C. Brătianu bl. PAV 6, Parc Doraly, strada Solidarității/strada Prieteniei  bl. H1, b-dul 1 Mai, bl. H18, aleea Alexandru Gherghel bl. DE 22/DR 13, punctează sursa citată.

Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero, în sensul în care se amenajează ziduri de sprijin pentru siguranța celor mici acolo unde este cazul, se toarnă pat de nisip, piatră, se montează elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă, încheie sursa.

Citește și

Strada Liliacului a fost reorganizată. Iată cum
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii