Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă programul de investiții la locurile de joacă din Cernavodă

ro

03 Nov, 2023 08:18 798 Marime text



Administrația Publică Locală continuă programul de investiții la locurile de joacă din oraș. Constructorul a demarat lucrările de execuție la obiectivul de investiții “Modernizare spații verzi și locuri de joacă din orașul Cernavodă lot 1 – strada Medgidiei“.

„Spațiul de joacă se reabilitează în totalitate și primul pas îl reprezintă desființarea mobilierului urban, desființarea echipamentelor de joacă învechite existente, desființarea împrejmuirii deteriorate și pregătirea terenului pentru noile dotări.

Locul de joacă va fi dotat cu echipamente de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2- 12 ani, respectiv: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, traseu pentru echilibru, leagăn cuib, leagăn cu 2 și 4 scaune, precum și echipamente pentru copiii cu dizabilități. Echipamentele de joacă vor fi montate pe platforme de tartan. De asemenea, locul de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă, cișmea, stâlpi de iluminat cu panou solar și coșuri de gunoi,” au anunțat reprezentații Primăriei Cernavodă.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii