Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment UPDATE. Grav accident rutier la ieșire din Lazu către Autostrada A4. O victimă este în stare foarte gravă. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

ro

21 Nov, 2017 08:22 16207 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață la ieșire din Lazu către Autostrada A4. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța, din primele informații o persoană este încarcerată. 

Din primele informații două persoane au fost rănite. La fața locului a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

UPDATE. ora 10.45

Femeia grav rănită în accidentul de la Lazu a murit. Aceasta a fost transportată la cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, dar din păcate cu toate eforturile depuse a decedat. 

UPDATE. ora 10.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră pe DN39 Eforie — Constanța s-a reluat în condiții normale. Din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, traficul pe sensul către Constanța al acestuia fusese întrerupt în zona localității Lazu.
 
O persoană a suferit leziuni grave, iar alte două au fost rănite ușor.

UPDATE. Trafic blocat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulaţia pe sensul către Constanţa al DN39 Eforie – Constanţa este întreruptă în zona localităţii Lazu. Evenimentul a avut loc în jurul orei 08.10 şi s-a soldat cu rănirea a două persoane.
 
Pe acest sens, poliţiştii rutieri au deviat provizoriu traficul pe autostrada A4 Agigea – Ovidiu; pe sensul opus, traficul se desfăşoară îngreunat.


UPDATE. 

Inițial s-a crezut că una dintre victime este decedată dar ulterior, în urma manevrelor de resuscitare aceasta și-a reluat activitatea cardiacă, astfel că va fi transportată la spital cu elicopterul SMURD. 

La spital a ajuns și cea de-a doua victimă care este conștientă, diagnosticată cu traumatism cranio cerebral. 

În zonă a mai ajuns încă un bărbat care a suferit un traumatism cranio cerebral minor tot în urma accidentului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii