Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul vicepreședinte PNL Ioan Oltean –„Nu vă închipuiți că mi-e teamă de beciul domnesc”

ro

04 Dec, 2015 21:52 1239 Marime text
 
Fostul vicepreședinte PNL Ioan Oltean, a declarat astăzi, că nu se teme de „beciul domnesc” și că este pregătit să ispășească orice fel de pedeapsă, dacă acuzațiile vor fi dovedite.
 
Acesta este acuzat de trafic de influență și complicitate la abuz în serviciu, iar procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a sa.
 
Oltean a anunțat, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Bistrița-Năsăud, că și-a depus încă de săptămâna trecută demisia din funcția de copreședinte al organizației județene și că îl va propune în locul său pe fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale din timpul guvernării PDL, Eugen Curteanu, care este în prezent prim-vicepreședinte al filialei PNL Bistrița-Năsăud, potrivit româniatv.net.
 
El susține că dacă se vor dovedi acuzaiile, nu îi este teamă de arestarea sa preventivă, pe care o consideră iminentă.
 
„Nu sunt un om căruia îi este teamă. Nu vă închipuiți că mi-e teamă de beciul domnesc, că mi-e teamă de cătușe. Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu în lumea asta. Cu atât mai mult cu cât mă uit în ochii fiecărui om pe care îl întâlnesc, mă uit în ochii dumneavoastră și în ochii oricui vreți, pentru că nu mă simt vinovat de săvârșirea acestor fapte. (...) Sunt gata să mă duc să îmi ispășesc orice fel de pedeapsă; singurul lucru pe care îl vreau este ca pedeapsa să fie în consecința unei fapte pe care eu am săvârșit-o”, a declarat Oltean, potrivit agerpres.ro.
 
„Știu că sunt condamnat, mai mult decât își închipuie alții. M-a condamnat presa, m-a condamnat opinia publică pe care presa a inflamat-o fără să cunoască realitatea, fără să am odată posibilitatea de a mă apăra. Nici nu vreau să fac telejustiție; tot ce am de spus de azi încolo o voi face în fața procurorului de caz și pe urmă în fața justiției. (...) Sunt condamnat într-un mod absolut nepermis. M-am obișnuit cu toate, sunt călit, sunt pregătit să suport absolut orice fel de consecință, de la oprobiul public până la pedeapsă”, a mai spus deputatul PNL, potrivit romaniatv.net.
 
Oltean a mai precizat faptul că sunt șanse minime ca el să petreacă sărbătorle acasă cu familia, având în vedere situația dată.
 

Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii