Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Cupa „1 Iunie” la atletism, pe stadionul „Gheorghe Hagi”. „La Mulţi Ani, copii! Sunteţi minunaţi!”

ro

31 May, 2021 00:00 3615 Marime text
  • Micii sportivi s-au întrecut la mai multe probe, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, care va fi marţi.  
 
Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanţa a găzduit Cupa „1 Iunie” la atletism, organizată, cu prilejul Zilei Copilului, de secţia de atletism a Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa.
 
„Din păcate, unii s-au speriat de ploaie și nu au mai venit, iar alții s-au grăbit și nu au mai participat la festivitatea de premiere. Felicitări tuturor participanţilor! La mulţi ani, copii! Sunteţi minunaţi! Mulţumim părinţilor pentru susţinere, ajutor şi participare!”, a fost mesajul Coculenei Oltean, profesor la CSS1 Constanţa, unde pregăteşte copii la atletism în tandem cu soţul ei, Ioan Oltean.
 
Recent, sportivi pregătiţi de soţii Oltean au participat şi la Cupa României pentru juniori, dela Piteşti, având evoluţii foarte bune, cu multe recorduri personale. Leonard Durău a ocupat locul 1 la triplusalt, locul 2 la 300 m garduri şi locul 3 la disc (la toate înregistrând recorduri personale). Eduard David s-a clasat pe locul 2 la 400 m garduri (cu PB), înregistrând record personal şi la 400 m, iar Cristina Stancu a avut evoluţii apreciate, în care şi-a doborât vechile recorduri, la 100 m şi 200 m. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Coculeana Oltean)
 
Citeşte şi:
 
CSS1 Constanţa
Leonard Durău, campion naţional la atletism. E fiul fostului mare handbalist Cornel Durău!

 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii