Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletă la CSS1 Constanţa Roxana Constantin s-a accidentat la Naţionale. În ciuda problemelor medicale, a alergat în serii

ro

09 Mar, 2021 00:00 3518 Marime text
 
  • Campionatul Naţional pentru juniori 2, de la Bucureşti, a fost rezervat pentru sportivii şi sportivele cu vârsta de până în 18 ani.
 
Atleta constănţeană Roxana Constantin, de la CSS1 Constanţa, a avut parte de ghinion la etapa finală a Campionatului Naţional de sală pentru juniori 2 (Under-18), care s-a desfăşurat la Bucureşti.
 
Medaliată, anterior, cu bronz în proba de 400 m de la Campionatul Naţional pentru juniori 1 (categorie superioară de vârstă faţă de juniori 2), Roxana avea planuri mari, dar s-a ales cu o entorsă la încălzire, care i-a dat toate planurile peste cap. „Am ratat. Așa se întâmplă, când în spațiul de încălzire nu se respectă niște reguli. Trebuie să ne educăm sportivii să-i respecte pe ceilalți. La încălzire, lui Roxi i-a intrat în fața un sportiv și a făcut entorsă. Totuși, a alergat în serii, și-a dorit foarte mult. Felicitări, Roxi! Recuperare rapidă, mai avem concursuri”, a fost mesajul Coculenei Oltean, cea care, alături de soţul ei, Ioan Oltean, o pregăteşte pe Roxana.
 
Atleta constănţeană a concurat accidentată în seriile probei de 60 m, clasându-se pe locul 12, cu 8,19 s, iar la 800 m nu a mai luat startul.
 
La Naţionalele de juniori 2, de la CSS1 Constanţa au mai evoluat doi sportivi pregătiţi de soţii Oltean: Leonard Andrei Durău - la 60 m garduri (locul 9, cu 9,40 s), la lungime (locul 13, cu 5,41, fiind primul sub linia care a dus în finala de 12) şi la 60 m; Victor Nur Daas - la lungime şi la triplusalt.      
 
Sursa foto: Facebook (Coculeana Oltean)
 
Citeşte şi:
 
Medalii la atletism
Mădălina Manole, campioană naţională. Pe podium au urcat şi Cristian Radu, şi Roxana Constantin


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii