Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletism. Reprezentanți ai CSS1 Constanța, evoluții la prima etapă a Naționalelor „Un început bun, cu recorduri personale“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

03 Feb, 2022 00:00 3150 Marime text
 

 
  • Roxana Constantin, Eduard David și Leonard Durău, sportivi la CSS1 Constanța, au concurat la competiția din București.
 
La sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu” din București, s-a disputat prima etapă a Campionatelor Naționale indoor ale seniorilor și tineretului (U-23), plus întrecerea la probe combinate (seniori, U-23).
 
Dintre competitori nu au lipsit și sportivi de la CSS1 Constanța pregătiți de soții Coculeana și Ioan Oltean, Roxana Constantin, Eduard David și Leonard Durău. Roxana Constantin s-a clasat de două ori pe locul cinci, la 400 m (cu 59,24 s) și la 800 m (cu 2:19,40), în timp ce Eduard David a ocupat poziția a zecea la 400 m, cu 52,07 s. „Un început bun, cu recorduri personale. A concurat și Leonard Durău (junior 2), cu ceva probleme de sănătate. Felicitări și succes în continuare!“, a fost mesajul profesoarei Coculeana Oltean.
 
Anterior acestei competiții, în capitală s-a disputat și Cupa RMA și Campionatul Municipal rezervat seniorilor, tineretului (Under-23), juniorilor 1 (Under-20), 2 (Under-18), 3 (Under-16) și Masters, întrecerea aducându-le prezențe pe podium și reprezentanților litoralului, la mai multe categorii de vârstă.
 
Astfel, Marius Bîra (CSU Simona Halep Constanța - CS Dinamo București; antrenor, Costel Grasu) s-a clasat pe locul întâi la aruncarea greutății (seniori, U-23), cu o performanță de 15,60 m. Aceeași poziție a ocupat-o și Mădălina Manole (CS Farul Constanța; antrenor, Gheorghe Ciulei), tot la greutate, dar la U-20, cu 11,00 m. Nu în ultimul rând, concurând în proba de 1.500 a veteranilor, Petru Andrei Condurache, din Valu lui Traian și legitimat la ACS Romanian Masters Athletic, a fost primul la categoria +70 ani, cu 6:39,45. Născut în anul 1950, atletul din localitatea constănțeană a fost cel mai în vârstă de la această probă, ceilalți 11 sportivi care au luat startul fiind născuți între 1957 și 1982.
 
La triplusalt U-20, Ioana Emilia Colibășanu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Elena Colibăşanu, mama sa), a fost a doua, cu 12,25 m. Pe locul doi a încheiat competiția și Tiberiu Rusu (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa; antrenor, Cătălin Ganera), la 400 m U-18, cu 54,45 s, iar poziția secundă i-a revenit și veteranului Vicențiu Culea (Axiopolis Cernavodă), la aruncarea greutății, cu 10,77 m.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Coculeana Oltean)

Citește și:

 
Atletism
Sportivi de pe litoral, pe podium la Cupa RMA și la Campionatul Municipal din București (GALERIE FOTO + DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii