Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Exit poll - Emmanuel Macron, noul preşedinte al Franţei

ro

07 May, 2017 21:11 2402 Marime text
Emmanuel Macron ar fi fost ales președinte al Franței, conform sondajelor de la ieșirea de la vot, citate de agențiile internaționale de presă.

Aşadar, sondajele de la ieșirea de la urne îl dau câștigător detașat pe Emmanuel Macron, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.
 
UPDATE 2, ora 22.18
 
Premierul britanic Theresa May l-a felicitat pe Emmanuel Macron, a anunțat un purtător de cuvânt al cabinetului Regatului Unit, citat de AFP.
 
„Prim-ministrul îl felicită cu căldură pe președintele ales Macron cu ocazia succesului său electoral. Franța este unul din aliații noștri cei mai apropiați și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu noul președinte asupra unui spectru larg de priorități comune”, se arată în comunicatul de la Londra.

Tot printr-un purtător de cuvânt, şi cancelarul german Angela Merkel a transmis un mesaj.


UPDATE 1, ora 21.37

Candidata de extremă dreaptă Marine Le Pen l-a sunat pe Emmanuel Macron pentru a-l felicita după câștigarea alegerilor prezidențiale din Franța, transmite DPA. Le Pen și-a recunoscut telefonic înfrângerea, în timp ce sondajele de opinie la ieșirea de la urne preluate de agențiile internaționale de presă arătau că Macron a obținut circa 65% din voturi.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii