Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIVITATE. Poziţia lui Nicuşor Constantinescu faţă de noile acuzaţii „Prin acest nou abuz sunt blocate şi falimentate toate cluburile sportive constănţene“

ro

16 Apr, 2015 18:56 2289 Marime text
 
Redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa a luat legătura prin intermediul unui SMS cu şeful suspendat al CJC, în legătură cu cel mai recent dosar al DNA, în care astăzi a fost trimis în judecată în stare de arest la domiciliu pentru abuz în serviciu (trei infracțiuni, dintre care două în formă continuată), constituire a unui grup infracțional organizat şi conflict de interese. Nicuşor Constantinescu a transmis poziţia sa prin intermediul unui MMS pe care îl redăm întocmai mai jos. Acesta poate fi văzut şi în imaginea alăturată.

„Sunt noi abuzuri ale Poliției Politice DNA! Sunt minciuni fără probe! Sunt încadrări ilegale penale ale unor Hotărîri de Consiliu Județean C-ta în vigoare! Sunt bazate pe un Raport al C de Conturi Cta, abuziv, contestat de CJ Cta în CONTENCIOS-ADMINISTRATIV, la Trib Cta, proces în curs de soluționare! După finalizarea acestuia ,peste cîteva luni, ani, pot fi acuzații penale, dacă vor fi păgubași; în acest moment nu sunt! Nici Statul Român, nici CJ Cta, nici un cetățean român, nimeni! Întrebarea e de ce sunt arestat la domiciliu dacă dosarul e la instanță, finalizat de Procurorii DNA? Prin acest nou abuz sunt blocate și falimentate toate cluburile sportive constănțene,neplătite de luni de zile, falimentate și muribunde! Nici existența Campioanelor României la Handbal, Volei, Rugby etc nu mai contează ptr dobrogeni, constănțeni, români? CND“.

Citeşte pe ZIUA de Constanţa care sunt acuzaţiile care i se aduc lui Constantinescu şi cine sunt celelalte persoane pe care „le-a tras după el“ în acest dosar.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii