Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eolica Dobrogea, "săgetată“ de şase ori

ro

25 Aug, 2012 21:23 1772 Marime text
Pe stadionul "ITC" din Constanta s-a disputat astazi, meciul de pregatire dintre formatia gazda, Eolica 2010 Dobrogea din Liga a III-a si divizionara secunda, Sageata Navodari. Partida a fost la discretia oaspetilor, cares-au impus cu 6-0 (4-0). Golurile au fost marcate de B. Oprea in minutele 18 si 62, D. Zaharia in minutele 28 si 35, Vezan in min. 38 si Pekarov in min. 72.
Eolica 2010 Dobrogea (antrenori Mihai Guliu si Gheorghe Butoiu): Vlas, Suta, Taralunga, C. Petre, Zelea, R. Oprea, Naziru, I. Lupu, Carabela, St. Sandu, Bangheorghe. In repriza a doua, au mai jucat: C. Banica, Alupoaie, Uzun.
Sageata Navodari (antrenor Aurel Sunda): Viciu, Gosa, Sg. Bar, Fl. Popa, L. Rusu, V. Apostol, Vezan, Diaby, Tigoianu, D. Zaharia, B. Oprea.
In repriza secunda, au mai evoluat: Gordin, Soldat, Musuroia, Tudorache, C. Cazan, Musca, Latis, Pleniceanu, Vartic, Pekarov, Jianu.
Partida a fost condusa la centru de Selatin Veli, ajutat la cele doua tuse de asistentii Servin Gheldagi si Bela Szoke, toti din Constanta.
Sageata Navodari a sustinut in aceasta vara, 11 meciuri de pregatire, dintre care a castigatnoua si a fost invinsa de doua ori.
Miercuri, in Cupa Romaniei, Sageata Navodari va intalni in deplasare, pe Unirea Slobozia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii