Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Educaţie canină aplicată unei copile de 9 ani

ro

01 Nov, 2013 12:33 2251 Marime text
Un cuplu din Connecticut, USA, a ales o metodă de-a dreptul barbară ca să-şi pedepsească fiica, în vârstă de doar 9 ani.
Eduardo şi Paula Montaney au fost arestaţi după ce copila a povestit unei învăţătoare că tatăl ei vitreg a pedepsit-o folosind o zgardă electrică aplicată câinilor pentru a nu lătra sau pentru a rămâne pe un perimetru limitat. Dispozitivul ataşat la gâtul câinelui emite un curent electric de intensitate medie, care însă poate creşte dacă stăpânul consideră că pedeapsa este prea blândă.
Potrivit Poliţiei din Connecticut, tatăl vitreg a recurs la această pedeapsă fiind supărat de rezultatele şcolare ale fetei. Mama a fost şi ea de faţă , dar nu a intervenit.
Copila le-a spus poliţiştilor că asemenea incidente nu s-au mai întâmplat, însă urmele de pe gâtul ei îi fac să creadă că anterior aceasta a mai primit astfel de pedeapse.
Sumele pe care cei doi ar trebui sa le plătească pentru eliberarea condiţionată au fost stabilite de judecători la 250.000$ pentru bărbat şi 200.000$ pentru mama fetei.
Copila se află în custodia autorităţilor, instanţa urmând a stabili dacă părinţii vor fi decăzuţi din drepturi sau se vor alege doar cu o amendă.

 

 

Sursa: http://www.nydailynews.com/news/national/connecticut-couple-arrested-shocking-9-year-old-girl-electric-dog-collar-article-1.1501077

















Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii