Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La aproape jumătate de an de la scandalul domestic, soții Claudia și Dumitru-Viorel Focșa divorțează de comun acord!

ro

16 May, 2023 12:36 1785 Marime text
La începutul acestui an, deputatul Dumitru Viorel Focşa a fost implicat într-un scandal de violenţă domestică, fiind acuzat de soție de agresiune fizică și verbală.

La câteva zile după incident, fostul deputat AUR Dumitru Viorel Focşa, spunea că : „Îmi voi asuma cu responsabilitate greșeala făcută, având în același timp dreptul de a îmi apăra imaginea publică. Fără îndoială, nu există scuză pentru nicio faptă de violență și mai ales cea îndreptată împotriva membrilor familiei.

Tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării mele totale în cariera politică, muncind șapte zile din șapte atât la București, cât și în teritoriu, acolo unde am fost mereu prezent pentru a asculta doleanțele cetățenilor. În acești doi ani nu am fost numai un parlamentar al partidului AUR, ci un parlamentar al constănțenilor.  Stau dovadă mesajele de susținere primite de la cetățeni, ceea ce nu arată altceva decât că mi-am făcut datoria".

Deși a susținut că soția l-a iertat, pe rolul instanțelor constănțene, Claudia Focșa a înregistrat luna această un dosar care are ca obiect „divorț prin acord", ceea ce denotă că femeia nu a depășit incidentul la care facem referire.

Cei doi au și un copil minor, pe Naomi Andreea.

Instanța nu a fixat încă un termen de judecată.

După ce a fost exclus din AUR, deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa s-a înscris în Partidul Uniunea Naţiunii Române.

Focșa a fost numit și secretar al formațiunii politice neparlamentare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii