Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenințări și violență într-o familie! A intervenit Poliția

ro

15 Sep, 2023 14:37 855 Marime text
foto: Pexels
Ordin provizoriu de protecție emis de către polițiști!

La 14.09.2023, în jurul orei 16.25, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din orașul Vicovu de Sus despre faptul că pe str. Romană are loc o un scandal.

A fost identificată apelanta împreună cu mama acesteia, iar din discuțiile purtate cu acestea, a rezultat faptul că, la 14.09.2023, în jurul orei 16.00, fostul soț al apelantei a venit la domiciliul mamei sale cu un atelaj hipo, fiind sub influența buturilor alcoolice.

Bărbatul a început să adreseze înjurii și amenințări cu fapte de violentă la adresa membrilor familiei fostei soții, a transmis IPJ Suceava. 

Apelanta nu a dorit să formuleze o plângere penală față de bărbat pentru săvârșirea vreunei înfracțiuni, aceasta fomulând o petiție.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite, a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a apelantei, polițiștii procedând la emiterea unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, a mai precizat Poliția. 


 Citește și:

Violență în cuplu! Cazul unei tinere de 25 de ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii