Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția, prezentă în comuna Mereni și satele Ciobănița și Osmancea!

ro

11 May, 2023 14:54 1061 Marime text
Activități preventive în județul Constanța! 
 
La data de 10 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni, au desfășurat activități de prevenire a violenței domestice, în rândul populației din comuna Mereni și satele Ciobănița  și Osmancea, în cadrul Proiectului ”Bright Sky”.,a transmis IPJ Constanța. 

Totodată, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a violenței domestice și a discriminării, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială ”Nichita Stănescu” din Mereni, în cadrul Proiectelor ”Bright Sky” și ”Fără discriminare”.

De asemenea, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și consilieri din cadrul Serviciului de Probațiune Constanța, au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra siguranței pe drumurile publice și de prevenire a consumului de substanțe interzise, în rândul persoanelor aflate în evidența Serviciului de Probațiune Constanța, în cadrul Programului ”În siguranță la volan, stop accidentelor!”.

Potrivit sursei citate, totodată, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Constanța, au acționat pentru prevenirea victimizării minorilor, în Gara C.F.R. Constanța, în cadrul Programului de prevenire a victimizării minorilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii