Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu părul de pisică în... vagin!

ro

16 Oct, 2015 10:20 6981 Marime text
Un ginecolog a avut surpriza vieţii lui. O femeie s-a prezentat la cabinetul său, pentru un consult, acuzând dureri mari la nivelul abdomenului inferior. Medicul Blogerkata Michelle Beroe scrie pe blogul său, potrivit România TV, că i-a făcut femeii un control şi ceea ce a găsit în interiorul vaginului l-a şocat complet.
Din corpul femeii, medicul ginecolog a scos foarte multe fire de… păr de pisică. Medicul nu şi-a putut explica în acel moment cum de s-au găsit acesle fire de păr de la o pisică în acest loc? Răspunsul a venit însă imediat. Această femeie a mărturist că de foarte multe ori ea dormea în pat cu pisicile ei. Firele de păr pur si simplu s-au lipit de organul bărbatului ei şi astfel au ajuns la ea.
Medicul spune că nu s-a mai confruntat cu un astfel de caz până acum, dar a făcut publică postarea, cu scopul de a avertiza toate femeile despre ceea ce i s-a întâmplat pacientei cu pricina.
De-a lungul timpului, femeia a început să simtă dureri, aşa că s-a gândit să ajungă la medic. De aici se naşte însă o altă întrebare: această femeie nu a auzit de igiena intimă?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii