Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul ginecolog din Tulcea arestat pentru 18 infracţiuni de luare de mită vine la Constanţa

ro

17 Oct, 2019 00:00 2268 Marime text
Judecătorii de la Tribunalul Tulcea au dispus ieri arestarea preventivă a unui medic ginecolog din Tulcea! Cel în cauză este cercetat de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea pentru 18 infracţiuni de luare de mită. 
 
Ieri, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au realizat o activitate de flagrant privind săvârşirea infracţiunii de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul unei unităţi medicale din judeţul Tulcea.
 
Asupra medicului a fost găsită suma de 300 lei primită cu titlu de mită pentru condiţionarea unor servicii medicale, dar şi pentru analize medicale pentru persoane neasigurate în sistemul medical. De asemenea, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro şi 2.650 lei, despre care există suspiciuni că au fost obţinute ca urmare a unor fapte de corupţie. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză. 
 

Iată decizia magistraţilor!

 
„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea de arestare preventivă a inculpatei pentru savârșirea a 18 infracțiuni de luare de mită prev. de art.289 alin.1 din codul penal, cu referire la art.6 alin.1 din Legea nr. 78/2000. În temeiul art. 226 Cod pr.penală, cu referire la art.223 alin. 2 Cod pr.penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatei, pe o durată de 30 de zile, începând cu 16 octombrie 2019 si până la 14 noiembrie 2019, inclusiv“.
 
Decizia Tribunalului Tulcea nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.  
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii