Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache rămâne în arest (minută)

ro

22 Oct, 2019 12:45 2590 Marime text
Curtea de Apel Constața a decis azi ca medicul ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea, să rămână în arest. Decizia este definitivă.
 
Deniz-Taniure Dumitrache este acuzată de luare de mită.  
 
Iată minuta Curții de Apel Constanța
 
„Încheiere: ÎN NUMELE LEGII DISPUNE: În baza art.4251, alin.7, pct.1, lit. b CPP raportat la art. 204 CPP, Respinge ca nefondată contestaţia declarată de contestatoarea inculpată Dumitrache Deniz-Taniure împotriva încheierii de şedinţă penală nr. 30 din data de 16.10.2019 pronunţată de Tribunalul Tulcea. În baza art. 91, alin. 4 CPP şi art. 272 CPP, Constată încetată delegaţia apărătorului desemnat din oficiu, av. Voicu Alina , şi dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa a sumei de 80 lei în favoarea dnei.avocat, cu titlu de onorariu parţial. În baza art. 275, alin. 2 CPP, Cheltuielile judiciare avansate de stat în cuantum de 500 lei sunt în sarcina contestatoarei inculpate. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa de cameră de consiliu din 22.10.2019“.
 
Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost arestat preventiv zilele trecute de judecătorii Tribunalului Tulcea. Cel în cauză este cercetat de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea pentru 18 infracţiuni de luare de mită.
 
Amintim că săptămâna trecută, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au realizat o activitate de flagrant privind săvârşirea infracţiunii de luare de mită a medicului ginecolog.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii