Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Charlie Sheen are SIDA!

ro

17 Nov, 2015 00:37 3710 Marime text
Carlos Irwin Estévez (n. 3 septembrie 1965, New York), cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, este un celebru actor american, cunoscut îndeosebi pentru rolurile sale din Spin City, Two and a half Men și Anger Management. În anul 2010 Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor TV, fiind plătit cu 1,8 milioane USD pentru episoadele din seria Doi bărbați și jumătate (Two and a Half Men).
 
De ani buni, el își trăiește viața pe muchie de cuțit, căci se internează la dezintoxicare cu regularitate și divorțează la fel de des. Și de parcă astea nu ar fi suficiente, el bea foarte mult. La multe se așteptau fanii din partea lui, dar la un astfel de anunț nu se aștepta nimeni. El a ținut boala în secret timp de un an și jumătate. Anunțul lui a fost preluat de întreaga presă tabloidă de pe mapamond, informația fiind confirmată chiar de vedeta hollywoodiană.
 
Sheen nu a dus lipsă de oferte nici pe marele ecran. Până acum a apărut în aproape 70 de lungmetraje, iar printre rolurile sale de referință ne amintim de cele din Plutonul, Wall Street sau Formidabilul.
 
S-a născut în orașul New York și este cel de-al treilea și ultimul fiu al actorului Martin Sheen și al artistei Janet Templeton. Bunicii actorului au fost imigranți din Galicia (nordul Spaniei) și Irlanda. Sheen are doi frați mai mari, Emilio Estévez și Ramon Estévez și o soră mai mică, Renée Estévez, toți fiind actori. Prima apariție a lui Sheen într-un film a fost la vârsta de 9 ani în filmul creat de tatăl său: The Execution of Private Slovik.
 
Din cauza atâtor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate". În anii '80, Charlie Sheen a fost împreună cu Robin Wright. Din 1984 până în 1986 actorul a avut o relaţie cu Paula Profitt, iar apoi a urmat Dolly Fox, de care s-a despărţit în 1987.
 
O altă femeie celebră ce a fost iubita şi chiar logodnica lui Sheen a fost Kelly Preston, cei doi fiind împreună trei ani. Au urmat Heidi Fleiss, Tracy Richman şi Cathy St. George, acestea fiind alături de el doar câteva luni fiecare. În 1990, actorul a început o relaţie cu Ginger Lynn, iar apoi la braţul sau au fost văzute Stephanie Seymour şi Heather Hunter. A urmat căsătoria cu Donna Peele, dar care nu a durat foarte mult timp.Şi Summer Altice i-a fost alături lui Sheen, iar apoi acesta s-a căsătorit cu Denise Richards.
 
A două căsnicie nu l-a speriat pe actor şi a încercat şi a treia oară cu Brooke Mueller, dar nici această nu a fost cu noroc şi Charlie Sheen a ajuns în braţele altor femei, printre care Bree Olson, Natalie Kenly şi Georgia Jones.



sursa foto: telegraph.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii