Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câte persoane sunt supravegheate judiciar în România

ro

25 Sep, 2016 10:40 1405 Marime text
În ultima săptămână a acestei luni, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 168 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 45 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 121 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar și față alte două persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune.
 
În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.
 
Așadar, măsura controlului judiciar, dispusă iniţial, a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în zece cazuri), cu arest la domiciliu (într-un caz), cu condamnarea cu executare (în patru cazuri) şi cu măsura educativă a internării într-un centru de detenție (într-un caz).
 
De asemenea, a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă (în patru cazuri) și cu condamnarea cu executare (într-un caz), arată un comunicat al IGPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii