Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de viol Bărbat trimis în arest la domiciliu, reţinut după nu a fost găsit acasă de către poliţişti

ro

13 Aug, 2023 11:10 938 Marime text

Un bărbat din judeţul Giurgiu, cercetat pentru infracţiunea de viol şi trimis în arest la domiciliu, a încălcat termenii mandatului de arestare, el fiind găsit de către poliţişti în incinta unei societăţi comerciale. 

Oficial de la IPJ Giurgiu 

La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminle Giurgiu au desfășurat activități pe linie de supraveghere judiciară, fiind efectuate verificări la domiciliile persoanelor aflate sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Astfel, polițiștii giurgiuveni au depistat, în flagrant delict, în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Gostinu, județul Giurgiu, un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate, cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Având în vedere aspectele constatate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, întrucât bărbatul a încălcat măsura arestului la domiciliu, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentant instanței de judecată, cu propuneri legale. 



Citește și
 
Viol în Tomis Nord!
20 de ani de închisoare și daune de 80.000 de euro! Sentința contestată



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii