Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală depistat la Vama Veche. Acesta încerca să iasă din țară

ro

20 Nov, 2017 11:04 2284 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama-Veche au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.
           
În data de 19.11.2017, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche – Garda de Coastă s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român J.A., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Prahova, pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.
           
Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse de 4 ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.
           
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat către Penitenciarul Poarta Albă-Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa foto: Garda de Coasta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii