Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Elvin Abgeli apare în gruparea lui Mihai Ghiaţă Un urmărit naţional a vrut să fugă din ţară prin Portul Constanţa. Iată cum a fost prins

ro

17 Dec, 2015 12:37 3346 Marime text
 
În cursul zilei de ieri, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Constanța, posesor al unui mandat de executare, emis de Judecătoria Constanta, pentru o perioadă de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni informatice și complicitate la spălare de bani, persoană despre care s-a stabilit că încearcă să se sustragă executării pedepsei, îmbarcându-se la data de 12 decembrie, pe o navă, aflată în prezent în rada Portului Constanta.

Astfel, în cooperare cu lucratori ai Gărzii de Coastă Constanța și ai Căpităniei Zonale Constanța, polițiștii s-au deplasat cu o ambarcațiune a MAI, la aproximativ două mile de coastă, în rada Portului Constanța unde au abordat motonava, la bordul căreia a fost identificat condamnatul, care a fost preluat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Acesta figura ca urmărit național și a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei.

UPDATE 1, ora 16.30

Este vorba despre Elvin Abgeli care a mai fost în vizorul oamenilor legii. Bărbatul apare ca fiind în gruparea unuia dintre cei mai cunoscuţi carderi din România, Mihai Ghiață, zis şi „Ice“, din Constanţa. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii