Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autotractor furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră în Constanţa

ro

31 Oct, 2017 11:03 2880 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Grup Nave Constanța au descoperit, pe raza judeţului Constanţa, un autotractor marca DAF, semnalat ca fiind furat din Italia.
 
În data de 30.10.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza judeţului Constanţa, un autotractor marca DAF, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor s-a stabilit că autotractorul, aflat în posesia cetăţeanului român G.A., în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, este căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat.

Bărbatul a declarat că autotractorul a fost achiziționat de la un cetățean român, contra sumei de 72.000 lei și nu avea cunoştinţă despre faptul că este căutat de către autorităţi.

Autotractorul a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii