Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocamion Renault furat din Ungaria, descoperit în PTF Ostrov

ro

28 Apr, 2016 11:02 2023 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Ostrov  un autocamion marca Renault declarat furat de autorităţile din Ungaria care era condus de un cetăţean român.
 
Pe 27 aprilie, în jurul orei 05.00, în PTF Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B.N., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bihor, care conducea un autocamion marca Renault.
 
În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit că autocamionul în cauză este căutat de autorităţile din Ungaria, fiind declarat furat.
 
Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autovehiculul de la un cetăţean maghiar, căruia i-a oferit suma de 2.200 euro, fără a avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.
 
Autocamionul, evaluat la aproximativ 49.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Ostrov până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 din Cod Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii