Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Garda de Coastă își asigură parcul de autovehicule pentru mai mult de 360.000 de lei (DOCUMENT)

ro

02 Apr, 2024 14:08 721 Marime text

 
  • Contractul este de prestări de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparținând Gărzii de Coastă.
  
Garda de Coastă (cu sediul în municipiul Constanța), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Asigurări auto 2024-2025“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 3167854 / 19 martie 2024 este de 365.925 lei, ofertant câștigător fiind firma Omniasig Vienna Insurance Group SA.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, contractul este de prestări de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparținând Gărzii de Coastă.
 
Total autovehicule asigurate: minimum 375 și maximum 388.
 
Se vor încheia contracte subsecvente lunare, în funcție de data expirării polițelor, conform desfășurătorului pe tipuri și categorii de autovehicule din caietul de sarcini, în cantitate minimă de un autovehicul și maximă de 99 autovehicule pentru fiecare contract subsecvent.
 
Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 150 lei, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de maximum 75.040 lei.
 
Locul principal de executare a contractului este la parcurile auto din județele Constanţa și Tulcea, aparţinând Gărzii de Coastă.
  
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 2 aprilie 2024, firma Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată în anul 2001, are adresa în București, iar activitatea principală la Recom este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“.
 
Conform sursei citate, în Omniasig Vienna Insurance Group SA acționari sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (din Austria) – cu 99.54299%, Persoane fizice și juridice – cu 0,37% și Banca Comercială Română SA – cu 0.08535%.
 
În 2020, Omniasig Vienna Insurance Group SA a avut un număr mediu de angajați de 1.131.
 
Platforma termene.ro informează și că Omniasig Vienna Insurance Group SA are peste 13.000 de contracte castigate - achiziții directe și peste 800 de contracte castigate – achiziții publice din 2007 până în prezent potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP. Data ultimei actualizări: 1 aprilie 2024.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Licitații Constanța
O firmă din Sântana de Mureș execută lucrări de reparații la Garda de Coastă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii