Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole de vestimentaţie susceptibile a fi contrafăcute

ro

17 Jan, 2013 22:00 1302 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Gărzii Financiare, descoperind într-o locaţie comercială din municipiul Constanţa bunuri susceptibile a fi contrafăcute cu o valoare de aproximativ 1.000 lei dacă ar fi fost originale.
În data de 16.01.2013, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare au desfăşurat acţiuni pe linia combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală.
În urma controlului la o societate comercială cu punct de lucru în municipiul Constanţa au fost descoperite 39 articole de vestimentaţie, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 1.000 lei dacă ar fi fost originale.
Marfa era expusă în vederea comercalizării şi purta însemnele distinctive pentru trei mărci cunoscute.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării bunurile şi au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român în vârstă de 51 ani domiciliat în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii