Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANM Avertizare de ploi, ninsori și intensificări ale vântului

ro

21 Mar, 2016 16:40 1856 Marime text
 
În această după-amiază, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de răcire a vremii, precipitații, în general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte și intensificări ale vântului. Avertizarea este valabilă începând de mâine dimineaţă, de la ora 9.00, până joi seară, la ora 18.00.
 
Aşadar, în intervalul menționat, se vor semnala precipitații în toată țara. Vor fi ploi, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie), în estul și în sud-estul Transilvaniei și în jumătatea de nord a Moldovei precipitațiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpații Meridionali și de Curbură.
 
În sudul, estul și centrul teritoriului se vor cumula, în special în data de 23 martie, cantități de apă de 15-25 l/mp, iar local, mai ales în zona deluroasă, peste 30 l/mp.
 
Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere pe parcursul zilei de 23 martie, în majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55-60 km/h în regiunile sudice și la munte. Valorile termice diurne vor fi în scădere, caracterizând, în cea mai mare parte a țării, o vreme rece pentru ultima decadă a lunii martie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii