Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aglomeraţie dinspre munte şi mare spre Capitală - Rute ocolitoare

ro

15 Aug, 2011 00:13 1997 Marime text

masini_in_coloana_53766100.jpgAglomeraţie pe DN1 şi în judeţul Constanţa per sensul spre Capitală. Se circulă în coloană pe raza staţiunilor montane, dar şi dinspre litoral spre Autostrada Soarelui.

La această oră, pe DN1 Braşov - Bucureşti se circulă în coloană pe raza staţiunilor montane, pe sensul către Ploieşti. Pe segmentul Posada - Sinaia, începând cu ora 17.00, circulaţia a fost reluată pe ambele benzi pe podul de la la km 118+846 metri. Cu toate acestea, autovehiculele încetinesc pe un alt pod, situat în apropiere, din cauza deteriorării rosturilor de dilataţie.

În judeţul Constanţa circulaţia s-a intensificat mai ales pe DN39, în zona Agigea - Eforie. Au început să se formeze coloane de maşini la intrarea în municipiului Cernavodă dinspre Constanţa, din cauza devierii traficului de pe DN22C care este închis pentru lucrări între kilometrii 0 şi 4+100 metri. poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să folosească rutele ocolitoare prin Hârşova - DN2A sau prin Ostrov - DN3 (unde se traversează Dunărea cu bacul).

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, în coloană, pe DN73 în zona Bran şi pe DN7C în zona Bâlea-Lac.

De asemenea, traficul rutier s-a intensificat şi pe alte drumuri naţionale principale, valori mai ridicate înregistrându-se pe cele care duc către Bucureşti.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii