Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pulpe de pui cu legume,vin alb si rozmarin

ro

20 Mar, 2011 20:40 3167 Marime text
p1450302.jpgcald afara si vreme de plimbare... deci trebuia sa fac ceva pentru pranz care sa mearga repede si fara bataie de cap,ca apoi sa o putem taia afara.

-3 pulpe de pui,proaspete
-ceapa
-rosii micute
-3-4 catei usturoi
-ardei gras fasii
-sare,piper
-3 linguri ulei masline
-1 pahar vin alb
-rozmarin

Intr-o cratita rezistenta la cuptor am pus carnea de pui,pulpele le-am taiat in 2,erau ...destul de mari ,le-am condimentat din belsug cu sare,piper si apoi am pus legumele printre ele,taiate fasii mari iar rosioarele in 2 si am turnam uleiul iar la final vinul.am pus si rozmarinul ,acoperit cratita cu capac si dat la cuptor pentru vreo 40min.apoi am luat capacul si am lasat carnea sa se rumeneasca usor la 225grade,pentru 5-8min.
carnea se serveste cu legumele si sosuletul delicios ce rezulta,alaturi de garnitura la alegere.noi am facut o mamaliguta rapida,voi alegeti ce va place!


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii