Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal- aprobată în şedinţa ordinară

ro

29 Nov, 2011 17:33 900 Marime text

Luni, 28 noiembrie, de la ora 18.00, consilierii locali au fost convocaţi la Primăria Medgidia pentru a dezbate şi a vota proiectele de hotărâre propuse spre aprobare în şedinţa ordinară a lunii în curs. Pe ordinea de zi au fost înscrise 15 proiecte de hotărâre, iniţiate de domnul primar Marian Iordache, din care 14 au fost admise. Nu a întrunit numărul necesar de voturi proiectul ,,Aprobarea modificării prin act adiţional a contractului de concesiune nr.93/14.04.2010 privind imobilul teren liber de construcţii, în suprafaţă de 62.333 mp, concesionat numitului Negrea Vasile".

La primele puncte s-a aprobat ,,rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2011", respectiv ,,aprobarea rectificării bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2011". Aceste rectificări semnifică includerea în buget a sumei de 1,7 milioane lei, bani proveniţi de la Ministerul Sănătăţii, în vederea achiziţionării unor echipamente medicale. La această sumă, administraţia locală va contribui cu un procent de 7%.

La punctul următor s-a votat ,,aprobarea modificării organigramei şi statului de funcţii ale Primăriei municipiului Medgidia", urmare adresei Instituţiei Prefectului Judeţului Constanţa prin care se comunică necesitatea includerii în structura organizatorică a Primăriei a unui post de expert local romi. De asemenea, se are în vedere şi necesitatea asigurării sustenabilităţii proiectului ,,Reţeaua naţională a experţilor locali romi, mecanism de sprijin în implementarea măsurilor de incluziune socială a romilor, grup vulnerabil supus excluziunii sociale" cofinanţat din Fondul Social European. Consilierii locali au votat şi proiectul de hotărâre de numire a reprezentanţilor Consiliului Local Medgidia în Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar aflate pe raza administrativ teritorială a Municipiului Medgidia, începând cu anul şcolar 2011-2012.

La punctul 5 s-a admis proiectul de hotărâre pentru aprobarea însuşirii şi completării inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Medgidia, având în vedere necesitatea completării inventarului domeniului public cu un drum de exploatare De1150/1 ce s-a creat ca urmare a întocmirii documentaţiei cadastrale pentru parcelele de teren extravilan din vecinătate, terenul intravilan pentru realizarea unui centru ecumenic în zona Nord, terenul cu destinaţia curţi construcţii din str. Republicii, nr. 4A, terenul Nr1161 în suprafaţă de 18000 mp pentru împădurire, precum şi trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Medgidia a unor terenuri pentru împădurire.

Pe ordinea de zi a şedinţei lunii noiembrie au fost înscrise şi proiectele privind ,,aprobarea vânzării prin licitaţie publică a unui imobil-teren aparţinând domeniului privat al municipiului Medgidia în suprafaţă de 86 mp, situat în Medgidia, str. Independenţei, nr.75", precum şi „aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui imobil teren şi construcţie în suprafaţă utilă de 5,89 mp situat în Medgidia, str. Dezrobirii, cu destinaţia spaţiu de depozitare".

În cadrul şedinţei de luni seara consilierii locali au votat proiectele privind ,,concesionarea prin licitaţie publică a unor loturi de teren ce aparţin domeniului privat al municipiului Medgidia, cu destinaţia construcţie locuinţă individuală", „repartizarea unor unităţi locative din municipiul Medgidia aflate în administrarea D.G.D.P.P." şi ,,repartizarea unei unităţi locative situată în bloc construit din fonduri ANL". La punctul 13 s-a admis încheierea unui parteneriat între Consiliul Local Municipal Medgidia şi Asociaţia Amare Dadentza" - cu părinţii noştri", în sensul punerii la dispoziţia asociaţiei a imobilului situat în Medgidia, str. Vasile Lupu, nr.85, în suprafaţă construită de 36,68 mp, în vederea desfăşurării activităţii.

29 noiembrie 2011

Comp. Relaţii Publice şi Presă

Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii