Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:12 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un Paște mai fericit pentru nevoiașii din Medgidia

ro

07 Apr, 2016 12:04 837 Marime text

Sărbătorile Pascale se apropie, și, ca în fiecare an, în această perioadă Primăria Municipiului Medgidia încearcă să le aducă cetățenilor cu venituri mici alinare, lumină în case și bucurie în suflet. Începând de luni, 11 aprilie 2016, peste 3.000 de nevoiași din Medgidia vor primi tichete sociale în valoare de 50 de lei.
            Tichetele se vor acorda persoanelor cu handicap de gradul I și II, precum și pensionarilor cu pensii mai mici de 500 de lei. Persoanele cu handicap de gradul I sau II vor putea ridica tichetele de la Biroul Resurse umane din cadrul primăriei, în timp ce pensionarii domiciliați în zona de sud a orașului le vor ridica de la Centrul de Informare pentru Cetățeni din curtea primăriei. Pensioanarii din zona de nord vor lua tichetele de la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Piața Nord. Cei care au domiciliul în Remus Opreanu și cei din Valea Dacilor vor primi tichetele de la doi reprezentanți ai Primăriei Municipiului Medgidia.
Listele cu beneficiarii au fost întocmite de Casa Județeană de Pensii și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța conform bazelor de date, și pot exista persoane care au intrat în baza de date a instituțiilor după predarea listelor către Primăria Medgidia. Și acestea vor primi tichetele, dacă se încadrează în condițiile mai sus menționate.
Tichetele au valoarea de 50 de lei și pot fi utilizate pentru a cumpăra produse alimentare. Magazinele partenere din Medgidia sunt menționate în anexa tichetului.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii