Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL a executat lucrări cu nerespectarea autorizației de construire. Primăria Constanța a eliberat un nou document de urbanism

ro

20 May, 2024 09:52 623 Marime text
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Confort Urban SRL, prin Stere Hira, care vizează lucrări executate cu nerespectarea autorizației de construire.
 
Prin AC 422 din 16 mai 2024, se dorește modificarea proiectului autorizat cu AC 408 din 16 mai 2023, penru „Amplasare stație de mixturi asfaltice, instalații și construcții anexă”, prin relocare padocuri, realizare laborator din containere modulare lucrări executate cu nerespectarea autorizației de construire conform P.V.C.S.C. nr. 50-222490/30.08.2023. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Despre Confort Urban SRL
 
Societatea Confort Urban SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul în municipiul Constanța, strada Vârful cu Dor, nr. 10 și se ocupă de „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Consiliul Local Municipal Constanța, iar administratori sunt Căliminte Horia Marius, Damian Ionel, Hira Stere, Timofte Alexandru Marius și Zarcu Mihaela.
 
Căliminte Horia Marius mai este asociat și administrator la Dira Impex SRL. Damian Ionel mai este asociat și administrator la Domino Litoral SRL, Vilcele SRL, VL-K4 Dami Sport SRL și administrator la Neptun-Olimp SA. Hira Stere și Timofte Alexandru Marius mai sunt administratori la Administrația Fondului Imobiliar SRL. Zarcu Mihaela mai este asociat și administrator la MZ Conta Serv SRL, TM Cont Expert Serv SRL, GM Contab Finance, MGM Best Audit Finance SRL, IGFV Contfin Serv SRL, MY Account Contfin SRL, asociat la MG Ideal Contalex SRL și cenzor la Rommega SA și ATI Food Land SRL.
 

Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Confort Urban SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 60.361.264 lei, cu un profit de 1.404.381 lei, la 298 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Confort Urban SRL, licitație de aproximativ 2 milioane de euro pentru valorificarea deșeurilor rezultate din lucrările derulate în municipiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii