Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Mai multe zone din Medgidia vor rămâne fără apă timp de 14 ore!

ro

20 May, 2024 09:25 769 Marime text

În vederea executării conectărilor necesare a conductelor nou înființate la sistemul centralizat din Municipiul Medgidia, în cadrul contractului: ”Lucrări de execuție conexiune a conductelor de distribuție DN 110 mm PEHD și transport DN 400 mm OL, strada Ovidiu cu străzile Română și Lupeni”, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei miercuri - 22 mai 2024, în intervalul ora 07:00 – 21:00.
 
În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
  • Zona Hidrofor – Spital;
  • Cartier Ostrov;
  • Zona Poștă și Centru;
  • Cartierele VS-uri, Berărie și Catanga. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apa.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor in rețeaua de distribuție, siguranța si continuitatea furnizării serviciilor, transmite RAJA SA. 
Citește și:

RAJA ConstanțaSe oprește apa în stațiunea Saturn!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii