Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Murat - „Bugetul anului trecut a fost destul de mic”

ro

23 Jan, 2014 00:00 2607 Marime text
Primăria comunei Topalu se pregăteşte de aprobarea bugetului pe anul 2014. „Aşteptăm indicatorii de la Trezorerie, pentru a putea vota în Consiliul Local noul buget”. Întrebat ce aşteptări are de la bugetul din 2014, primarul Gheorghe Murat a afirmat: „La această dată nu avem mare lucru la cunoştinţă. Să vină indicatorii de la Trezorerie, şi atunci ne vom pronunţa”. Bugetul de anul trecut a fost „destul de mic”, a mai precizat şeful autorităţii locale.
Primarul Gheorghe Murat susţine că a intrat în noul an cu dreptul. „Suntem în măsură să asigurăm funcţionarea şcolilor şi a Primăriei”, a explicat primarul comunei Topalu.
 
Au fost plantaţi 3.000 de puieţi în zona bazei sportive
 
Şeful autorităţii locale a declarat că una dintre cele mai recente lucrări finalizate priveşte plantarea a 3.000 de puieţi de salcâm şi de plop în zona bazei sportive. „Puieţii i-am adus de la pepiniera din Medgidia şi i-am plantat cu oamenii care beneficiază de ajutor minim garantat. Puieţii i-am primit gratuit”, a mărturisit şeful autorităţii locale. Amenajarea bazei sportive ar putea fi finalizată în primăvara acestui an, a mai spus primarul Gheorghe Murat. Investiţia presupune realizarea unui teren cu tribune, vestiare, duşuri şi toată infrastructura necesară, astfel încât copiii şi sportivii din localitate să aibă parte de tot confortul. Valoarea proiectului se ridică la 600.000 de lei.
Şeful autorităţii locale a ţinut să amintească şi că spre finele anului trecut a fost încheiată construcţia parcului Primăriei prin crearea unei fântâni arteziene, înfiinţarea spaţiului verde şi sistematizarea cu pavele a zonei. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Pentru acest obiectiv a fost investită suma de 30.000 de euro, bani alocaţi din bugetul local.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii