Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodor Ştefan, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, goluri pentru Naţionala de cadeţi a României în victoriile cu Slovacia

ro

12 Jul, 2021 00:00 3296 Marime text
 

 
  • Teodor Ştefan este cel mai tânăr debutant al HC Dobrogea Sud în prima divizie, susţinând prima partidă în Liga Naţională la 16 ani şi nouă luni.  
 
Lotul naţional de handbal cadeţi al României (format din sportivi născuţi în anii 2004 şi 2005) a efectuat un stagiu de pregătire la Timişoara, la finele căruia a susţinut, la Bratislava, două partide amicale cu reprezentativa Slovaciei.
 
Ambele meciuri le-au revenit tricolorilor, 38-24 (15-15) şi 29-27 (15-14). Între tinerii handbalişti convocaţi la aceste acţiuni s-a numărat şi unul de la HC Dobrogea Sud Constanţa, Teodor George Ştefan (extremă dreapta). Acesta a marcat câte două goluri în fiecare dintre cele două partide cu Slovacia. „Sunt fericit că avem ocazia cu această generație să obținem rezultate pozitive pentru România, e o muncă de trei ani, având continuitate pe partea de pregătire. Am încredere că acești băieți împreună cu staff-ul și Federația Română de Handbal vor avea un cuvânt de spus în viitoarele competiții amicale și oficiale“, a declarat selecţionerul României, Horvath Atilla, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Handbal.
 
Teodor George Ştefan este un obişnuit al lotului naţional de cadeţi, la care au fost convocaţi la acţiunile trecute şi alţi handbalişti de la HCDS, care au participat şi la meciurile susţinute de HC Dobrogea Sud II în Divizia A. De asemenea, în sezonul trecut, Teodor Ştefan a jucat şi în Liga Naţională, debutând în meciul cu CSM Reşiţa (37-17 în etapa a 18-a), în care a marcat şi trei goluri! Mai mult, la doar 16 ani şi 9 luni, Teodor Ştefan a devenit cel mai tânăr debutant al HCDS în prima divizie!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Handbal)
      
 
Citeşte şi:
 
Dueluri România - Serbia la handbal. Din lotul tricolor au făcut parte şi şase tineri de la HC Dobrogea Sud Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii